luni, 11 iulie 2011

Pamantul in transa fiarei

         Asa cum scrie si in titlu ne aflam in transa fiarei ce ne orbeste sufletul si mintea astfel incat suntem manipulati de Mass Media ce se pare ca ne dicteaza tot ce sa facem spre exemplu ne este dictat cum sa ne imbracam ( moda ). Aceasta Mass Media alaturi de MESAJELE SUBLIMINALE  si de HOROSCOP  sunt cele mai mari creatii ale satanei ce incetul cu incetul vor acapara majoritatea oamenilor de pe planeta.                          
                                                                                                                                                                      MESAJELE SUBLIMINALE           
Aparitia publicitatii subliminale a avut loc in 1957, cand un analist de piata numit James Vicary a introdus mesajele "Mananca popcorn" si "Bea Coca-Cola" intr-un film. Cuvintele apareau intr-un singur frame. Destul de mult pentru ca subconstientul spectatorului sa-l inregistreze si destul de scurt pentru ca publicul sa nu-l sesizeze.  Se crede ca reclamele subliminale i-au adus o crestere de 18,1% companiei Coca Cola si a sporit vanzarile de popcorn cu 57,8%.  Experimente recente au aratat ca mesajele subliminale chiar au un efect asupra comportamentului consumatorului.
                      
                 
                                                                                         
                                                                               
                                                                                                                                                                             Acestea sunt mesajele subliminale ce ii influenteaza intr-un mod dezastruos pe copiii de 4-7 ani  care se uita la aceste desene.V-ati pus vreodata intrebarea:,,De ce m-a intrebat copilul meu,ce inseamna cuvantu-l SEX?".Si cand l-ati intrebat de unde sau unde a auzit el acest cuvant el v-a raspuns cu:,,Asa mi-a venit sa-l spun."sau cu :,,Nu l-am auzit  nicaieri.Nici nu stiu de unde il stiu".Deci daca ati intrat pe acst blog si aveti un copil aratati-i ceea ce este in acest videoclip si explicati-i ca nu trebuie sa se uite la aceste desene animate.                                                                                                                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu